Tallkrogen

Allt om Tallkrogen

Felanmäl dålig sandning och snöröjning

Posted on | januari 13, 2015 | 1 Comment

svg
Ring telefon 08-651 00 00
https://iservice.stockholm.se/open/TyckTill/Pages/TyckTill.aspx?systemId=synpunktsportalen

Comments

One Response to “Felanmäl dålig sandning och snöröjning”

 1. Tove Stjärna
  februari 3rd, 2015 @ 6:46 f m

  Hej,
  Går det få ngn uppgift om när de mindre vägarna i Tallkrogen kommer att skottas o sandas? Som det ser ut nu finns ingenstans ställa bilen eller ens köra fram till grinden utan man får parkera på tex Victor Balcks o sedan gå vilket är möjligt för mig som kan gå men omöjligt för en del äldre o sjuka.

Leave a Reply

 • stockholm2_positiv
  Tallkrogen är Stockholms hetaste bostadsområde, främst beroende på närheten till city med bra kommunikationer, barnvänligt med grönområden mm. FamiljeBostäder är den största hyresvärden med omkring 800 lägenheter som byggdes i början av 50-talet. Tallkrogens hyresbestånd är främst trevåningshus som är omgivna mycket grönska och ligger nära en mängd strövområden.

  En stor del av bebyggelsen består av småhus, här finns ungefär 1000 st. Det finns ca 10 olika hustyper, alla är ritade av arkitekten Edvin Engström. 2014 påbörjades även bygget av studentbostäder i Tallk
  Stadsdelens centrum ligger kring Tallkrogsplan. Här finns bl a en ICA-affär, katt och hundbutik , pizzeria, kiosk vid tunnelbanan samt en italiensk restaurang.

 • Studentbostäder i Tallkrogen

  Byggen i Tallkrogen
 • Tallkrogen förr i tiden

  Gamla bilder
 • Nyheter