Tallkrogen

Allt om Tallkrogen

Städdagar i Tallkrogen 1 Januari 2012

Posted on | december 30, 2011 | 1 Comment

Det blir P förbud i Tallkrogen vissa dagar med start 1 Januari 2012. Snöröjning och gatustädning ska fungera bättre när det inte står parkerade bilar i vägen. Trafikkontoret i Stockholm vill ha bilfritt en dag i veckan. Här följer en lista på alla gator i Tallkrogen med parkeringsförbud (pdf) >>

 

Comments

One Response to “Städdagar i Tallkrogen 1 Januari 2012”

 1. H
  januari 7th, 2012 @ 4:22 e m

  Hej,

  Var det inte klagomål på att folk kör för fort på Victor Balcks Väg? Nu när ena sidan av gatan är fri ifrån bilar lär det köras ännu fortare.

Leave a Reply

 • stockholm2_positiv
  Tallkrogen är Stockholms hetaste bostadsområde, främst beroende på närheten till city med bra kommunikationer, barnvänligt med grönområden mm. FamiljeBostäder är den största hyresvärden med omkring 800 lägenheter som byggdes i början av 50-talet. Tallkrogens hyresbestånd är främst trevåningshus som är omgivna mycket grönska och ligger nära en mängd strövområden.

  En stor del av bebyggelsen består av småhus, här finns ungefär 1000 st. Det finns ca 10 olika hustyper, alla är ritade av arkitekten Edvin Engström. 2014 påbörjades även bygget av studentbostäder i Tallk
  Stadsdelens centrum ligger kring Tallkrogsplan. Här finns bl a en ICA-affär, katt och hundbutik , pizzeria, kiosk vid tunnelbanan samt en italiensk restaurang.

 • Studentbostäder i Tallkrogen

  Byggen i Tallkrogen
 • Tallkrogen förr i tiden

  Gamla bilder
 • Nyheter