Tallkrogen

Allt om Tallkrogen

Tallkrogens tunnelbanestation och kiosk

Posted on | december 30, 2011 | 1 Comment

Comments

One Response to “Tallkrogens tunnelbanestation och kiosk”

 1. Anette Strandberg
  februari 13th, 2016 @ 11:05 f m

  Kiosken vid tunnelbanan i Tallkrogen är skojare. De lurar en på pengar och säljer gamla ostbågepåsar. Tallkrogen i säg så jävla tråkig och dött ställe. Så himla skräpigt. Jag tar iallafall upp efter min hund och det är ett stort problem i Tallkrogen också. Samt alla lösa hundar vars ägare INTE känner till nya regler för hundar att man kan få böter. De borde komma hit ut och bötfälla. Gäller också bilägare som redan innan bygget stod i vägen. Och nu kan det flytta in mer korkade människor som inte fattar något om regler. Jag har inte något att välja på om någon får för sig att klaga på mig. Jag hade flyttat härifrån om jag vetat hur dåligt det är här. Men jag läser INGENTING efter inlägg varken bra eller dåligt. Klaga får du göra vid klagomuren.

Leave a Reply

 • stockholm2_positiv
  Tallkrogen är Stockholms hetaste bostadsområde, främst beroende på närheten till city med bra kommunikationer, barnvänligt med grönområden mm. FamiljeBostäder är den största hyresvärden med omkring 800 lägenheter som byggdes i början av 50-talet. Tallkrogens hyresbestånd är främst trevåningshus som är omgivna mycket grönska och ligger nära en mängd strövområden.

  En stor del av bebyggelsen består av småhus, här finns ungefär 1000 st. Det finns ca 10 olika hustyper, alla är ritade av arkitekten Edvin Engström. 2014 påbörjades även bygget av studentbostäder i Tallk
  Stadsdelens centrum ligger kring Tallkrogsplan. Här finns bl a en ICA-affär, katt och hundbutik , pizzeria, kiosk vid tunnelbanan samt en italiensk restaurang.

 • Studentbostäder i Tallkrogen

  Byggen i Tallkrogen
 • Tallkrogen förr i tiden

  Gamla bilder
 • Nyheter